HATAY / DÖRTYOL - Dörtyol Atatürk Anadolu Lisesi

May

İskenderun teknik üziversitesi ile okulumuz arasında protokol imzalandı. Bu protokol sayesinde okulumuz İSTE arasında bir çok işbirliği ve projelerde beraber çalışacaktır.

Ock

14 Şubat 2023 tarihinde okulumuz gezi klübü Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Yedikuyular Kayakmerkezine gezi düzenleyecektir. Geziye katılmak isteyenlerin 13.01.2023 tarihine kadar gezi klubü danışman öğretmenleri Metin TÜRKER veya Bilal ÇELEBİ'ye başvurmaları gerekmektedir.

Ekm

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürülüğü personellerince okulumuz öğrencilerine siber zorbalık ve siber suçlar konuları ile ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Tem

2022 yılı YKS'ye giren öğrencilerimiz arasından Türkiye geneli sıralamada ilk 11000'e toplam 5 öğrencimiz girerek bizleri gururlandırdılar. İlk 50000 içerisindeki öğrenci sayısısnın 25 üzerinde olacağı tahminlerimiz arasındadır. Tüm öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRETMENİ BİLAL HABEŞ ÇELEBİ ÖNCÜLÜĞÜNDE GEÇREKLEŞTİRİLEN E TWİNNİNG PROJESİNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZE KATILIM BELGESİ OKUL MÜDÜRÜ M.ATIF ARSLAN TARAFINDAN VERİLDİ.

Eyl

OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİNDEN BİLAL HABEŞ ÇELEBİ'NİN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE YÜRÜTÜLEN ETWİNNİNG PROJESİ BİR KEZ DAHA ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE OKULUMUZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ. PROJEYİ YÜRÜTEN ÖĞRENCİLERİMİZ;

Ali YAVUZ

Berkay ÖZEL

Yılmaz DOĞAN

Mehmet sefa YILMAZ

Utku ÇELEBİ

Habip UNCU

Yaren PARILDAR

Ceren GÜNEŞ

Mustafa YELKESEN

Elif Büşra KARTAL

Haz

Language cafe online - callobrative work - writing poem ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan proje logo çalışmamız

Haz

Öğrencimiz etwinning LANGUAGE CAFE ONLINE projesi için web2 aracı kullanarak puzzle hazırlarken

Haz

Öğrencilerimizden Ayşegül Akdoğan LANGUAGE CAFE ONLINE projemiz için oyun etkinliği çalışması

Nis

Okul psikolojik danışmanları Said AK, Eda ASLAN ve sınıf öğretmenleri tarafından 9. sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik zoom üzerinden çalışma düzenlenmiştir. Bu çalışmaya öğrencilerin dersine giren öğretmenlerde katılarak interaktif çalışma gerçekleştirilmiştir. Katılan veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul psikolojik danışmanımız Eda ASLAN moderatörlüğünde okulumuz öğrencilerine onlıne düzenlenen "Kariyer Günleri" çalışması devam ediyor.Bu hafta okulumuzun konuğu Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi İlke Nur GÜVEN.  Konuğumuz katılımcılara hem üniversite yaşamını hem de psikoloji mesleğini anlattı. Katkı ve katılımları için öğrencilerimiz adına konuğumuza teşekkür ederiz.